しん .の愛車 [トヨタ カルディナ]

作業日:2011年4月26日

BLITZ Touch-B.R.A.I.N. Ver.1.10へ アップデート

・事前にメーカーHPをりアップデータをダウンロードし、USBメモリへ入れる。
・ 『Touch-B.R.A.I.N.』へUSBメモリを挿し、アップデート開始。
アップデート中・・・・・・・。
Ver.1.10へ無事アップデート完了。

ハイマウントストップランプ交換

リアの足回り交換

RS-R ダウンサス

ラジエーターキャップ

ラバースペーサー(ダウンサス交換後のリア車高アップ狙い)

ノーマルタイヤへ交換

2011年10月31日 0:02
hi~ i have touch brain too, but i don't understand how to update....."tbrain & bbrain" where should

i put? make a new file put them in or just put in USB? bcz i have update succes but main still ver1.0 .....

すみません、私の日本語は下手です。。。^^;
2011年10月31日 15:46
I am sorry, I am not good at English.
This English is translated using a translation site.

The procedure of a virgin rise
(1) Download an update file from the site only for BRAIN.

(2) "Save tbrain.bin" and "bbrain.bin" which were downloaded in a USB memory.
* To a USB memory, a file except "tbrain.bin" and "bbrain.bin" does not save in.
*USB memory which does not make a folder etc. but it saves directly.

(3) Connect to BRAIN the USB memory which prepared BRAIN by power supply OFF and (2).

(4) If power supply ON of BRAIN is used, upgrade work will be started automatically.
* When you do upgrade work, please keep the engine cut.
* The rewriting time of upgrade is about 1 minute.
2011年10月31日 16:03
そですが。。。どうもありがとうございました ^^;
2011年10月31日 17:50
こんばんは。

上記の様な回答で良かったでしょうか?

違っていたらまたコメントください。
2011年11月7日 23:35
HI~~Thank you for the answer , update is done. USB MEMORY must format first...then put that 2 files into USB then finish~ ^^
2011年11月9日 18:25
こんばんは。

無事アップデートできて良かったですね。

「(๑˃ꇴ˂๑) げっと♪」
自己紹介を簡単に・・・ しんです。よろしくお願いします。 高回転までまわさないと落ち着かない奇特なオッさんです。 最近、低燃費が気になり出すも...

【ハイドラ!】 チェックポイント&バッジ「観光名所巡り」 追加
2014/07/02 18:37:49
「人を頼るな!恨むな!羨むな!結果はすべて我が身なり」
2012/05/22 18:34:17

マイ フォトギャラ
2012/02/15 09:02:22

トヨタ その他 チョロQ号 (トヨタ その他)
なかなか次期車がみつからないので、代車代わりに乗る事になりました。 TOYOTA 15 ...
トヨタ カルディナ トヨタ カルディナ
前車が事故で廃車になりました。 新車で欲しい車も無く、初代カルディナに憧れてたが買え無か ...
その他 黒猫 その他 黒猫
工具や機械またはカルディナには取り付けなかったパーツ等を登録します。
その他 チェシャ猫 その他 チェシャ猫
ネタ箱                                          ...